Jo pidemmän aikaa on ollut mielessä blogin pitämisen mielekkyys.
Käsitöitä tulee tehtyä harvakseltaan. Kaulauliinat, sukat, fleecehatut, Baby Bornin vaatteet  ja muut valmistuneet työt ovat lähteneet uusille omistajilleen miltei samantien. Kuvaaminen on  jäänyt, ei ole ollut mukamas aikaa tai kameraa ulottuvilla. Käsityön valmistuttua mielenkiinto siihen on kadonnut tyystin, jos sitä nyt edes tehdessäkään  oli.
Usein koen että neulominen on pakkopullaa, ja huomaan lahjoittavani lankaa ja kankaita päiväkotiin tai koululle. Jospa joku niistä sen kipinän saisi, mikä minulla on hukassa. 

Vuodatuksessa on ollut sähkökatko tms, jonka myötä kaikki kuvat elokuusta 2009 tähän päivään saakka ovat poissa. Mittaamaton vahinko. Juuri nyt en näe mahdollisena että lataisin kuvat uudelleen vaikka ne cd-levyllä ovatkin tallessa. Ehkä tämä kaikkia kohdannut vahinko on sitten se suurin syy blogin pitämisen lopettamiseen, monen muun tavoin,  tässä kohtaa.

Elämässä  on  kaikkea muuta mielenkiintoisempaa, ettei ole aikaa istua aloillaan käsitöitä tekemässä.
Tähän loppuun kuva Lappeenrannasta jossa olimme isännän kanssa viikonloppureissussa moottoripyörillä. Tuunatun potkukelkan myötä kiitän kaikkia kuluneista vuosista, ei muuta kuin potkutellaan eteenpäin!