990906.jpg
Iso vetelä kerä limenvihreää seiskaveikkaa kiusasi okulaareissani, huh huh, mihinköhän tuosta olisi... Aivan täysin väärän väristä aiemmin tekemiini seiskaveikka-jämäsukkiin.
Limenvihreä osoittautui varsin kauniiksi kun siihen yhdisti selkeitä perusvärejä; ensin syntyivät valkoraidalliset, sitten harmaaraidalliset joissa vaalea harmaa kului loppuun.
Tummempaa harmaata kehiin, ajattelin että varsiin tuhotaan loput limestä. Jossain vaiheessa tunsin jo neulovani eräänlaisia villahousuja kun vartta vaan piisaa, samoin limeä. Uskon että lastenkodissa on hyvinkin laihoja, pitkäsäärisiä lapsia, joille sukat ovat onnen omiaan. Lyhyempisääriselle voi varret toki taittaa.

990910.jpg
Loput limestä meni näiden sukkien raitaan. En sitten tiedä mikä mielenhäiriö iski, miksi tein vaaleanpunaiset terät - possusukat! Olisihan punaista piisannut toisesta jämäkerästä ja värillisiä raitoja myös. Vaaleanpunaiset silmukat kummittelevat tuolla kantapään yläosassa siksi, että vähentääkseni päättelyn vaivaa, laitoin sen alkamaan rinnan punaisen päättyvän kanssa. No juu, aina ei voi olla hyvä eikä edes erinomainen.

Kaikissa lankana Seitsemän Veljestä, puikot 3.5mm, silmukoita varressa 32, terässä vaihdellen joko 30 tai 32. Näissä langankulutus yhteensä 188g.