Piti oikein lähteä risteilylle ja törmätä siellä viitisen vuotta sitten eläkkeelle jääneeseen työkaveriin jotta muistui blogi mieleen. Hän kysyi kirjoitanko enää mitään kun päivityksiä ei ole tullut, hän on  seurannut elämääni blogin kautta kaikki nämä vuodet. Kiitos Heli P. ja terveisiä. Tässä sitten päivitys.

Käsityörintamalla on ollut hyvin hiljaista, yhtään uutta lankakerää meille ei ole tullut eivätkä entisetkään ole liikahtaneet. Lapset ovat kasvaneet ja heidän harrastustensa kanssa menee viikossa pitkä tovi. Aikaa meni myös tuon edellisen postauksen aiheen kanssa, "puikkomitta" on osa moottoripyörää. Ei tullut onneksi kontattua sen kanssa, ja  vasta tänään se laitettiin talviunille.

Kevättä odotellessa...

Ompelukone sensijaan on ollut esillä viime päivinä enemmänkin. Tällaisia pinkkejä fleecehattuja tein kaksi, toinen meni synttärilahjaksi viisivuotiaalle naapurintytölle. Hatun malli ei ole oma, koristelut ovat. Seuraavassa päivityksessä näette miten erilaiselta hattu näyttää mustana vaikka koristelu on tehty samoin.

 

"Äiti mun pitää mennä jo... mun kaveri  meni tuolla."  Kuopus haluaa jo lähteä kiitämään.