746826.jpg

Juulilta saapui ihania käsinkehrättyjä villalankoja vaihtopalkkiona "hylätyistä ufoista". Langat ovat ihastuttavan värisiä, pehmeitä ja houkuttavat neulomaan vaikkapa pientä slipoveria. Pakettiin oli sujahtanut myös muutama koolauspussi - laji jota en ole vielä kokeillut. Suuret kiitokset Juulille.

Jo aikaisemmin kesällä putkahti tietokilpailupalkkiona tällainen paketti:
699853.jpg
Siististi ommeltu kesäkassi jonka sisällä piilotteli....
699856.jpg
Perhostarroja, koolauspusseja sekä kuttukortti. Kiitokset Seijalle, alias Kutulle, hyvin mieluisaa oli. Edit: blogiosoite lisätty, kiitos Kuttu.
Muutoin postipoika ei kummempaa olekaan kanniskellut vaan minä itse. Olen hakenut Tarjoustalosta Woolia sekä vanhana roosana että farkunsinisenä, hintaan 1.50e/kerä. Kummallista muuten että ainakaan Jumbon CM ei tiedosta näitä "poistoväreinä" vaan myy ihan coolina normaalihintaan 2.49e/kerä. Olikin aika tärsky huomata noin kova hinta, olin mieltänyt CM:n edukkaaksi ostopaikaksi ja toisekseen olin luulossa että Novitan lankoja on alennusmainostettu läpi kaikkien kauppaketjujen. Hmph.

Joitain yksittäisiä lankoja on tullut myös noukittua mukaan (ihan liikaa), olisikin syytä aloittaa langaton Lokakuu jo nyt. Ei, tarkoitan, langaton Loppuvuosi!