1130723.jpg
Korkeutta kivijalasta harjaan noin metri. Huoneita neljä, huonekorkeus piisaa hienosti. Pappa askarteli tämän viime kesänä, minä olen tapetoinut, maalannut ja tehnyt kivijalan. Oikein mieleistä puuhaa. Nyt haaveilen lisäkerroksesta - kellarikerros- tuonne kivijalan alle. Ja verhot, niitäkään en ole saanut aikaiseksi koska seinien vaneriin ei naula suoraan paukuttamalla uppoa enkä ole vielä kovin hyvä kaveri poran kanssa.

1130719.jpg
Makuuhuoneessa lepäilee tonttu. Takimmaisella sängyllä on ristipistoilla tehtyjä pieniä tyynyjä, ne tulivat aikoinaan Christmas ornaments-vaihdosta Kanadasta.

1130718.jpg
Alakerran takkahuoneessa on Joulupukki käymässä. Takanurkassa on kivinen takka. Kuusenalusmatto on ompelukoneella koristettu sydänompeleella.

1130721.jpg
Yläkerran keittiössä syödään kakkua, omenoita ja kuohuviiniä (?). Ulkoseinässä ollut ruusuköynnös pääsi turvaan seinänvierelle, jostain syystä kuopus sen nyppi aina irti..

1130722.jpg
Lastenhuoneessa ei ole vielä oikein  mitään, puinen pieni sikarilaatikko kätkee pieniä leluja sitä vahtii makaileva lötkö koira. Tytöt leikkivät nukkekodilla tiuhaan, milloin siellä asuu perhe sekalaisessa järjestyksessä, milloin linja-autoja.

Mutta käykääpäs kurkkaamassa tätä: Väinölä. Ihana paikka jossa aika kuluu ihastellen...  Mutta, ei ainakaan meidän lasten käsiin. ;-)