Ja tässä valmiina nuo edellisen postauksen keskeneräisenä kännykkäkuvatut lämmittimet. Nämä pitkävartiset villasukat on neulottu omalle kuopukkeelle, joka täyttää tässä kuussa viisi vuotta. Lanka on seiskaveikkaa, keltaoranssi siis on Muoriskan värjäämää. Kulutus yhteensä 85g.
Loput tekniset tiedot kopioidaan sinikirjavien sukkien kanssa samoina tähän:
Puikot 3.5mm bambut. Varressa on silmukoita 40, ennen kantalappua kavennan joka puikolta yhdet pois (36s). Kantapohjassa on 8s, ja sukan terä mennään 8+9+9+8 silmukoilla. Lähinnä itseäni varten kirjoitan näitä silmukkamääriä muistiin, joskus kun ei vaan suju eikä onnistu, varsinkaan silloin kun pitäisi lahjaksi tehdä.
 

Kun meillä havaitaan että äidillä on sukat puikoilla... tytöt tiedustelevat ensin kenelle tekeillä olevat sukat on tarkoitettu. Jäävätkö ne meille, vai menevätkö sellaisille lapsille joilla ei ole isää eikä äitiä. Jos sukat ovat neuloutumassa kysyjälle itselleen, alkaa malttamaton odotus ja arvuuttelu  milloin ne ovat valmiit. Ja sisarus tietenkin tilaa itselleen sukat samassa sorinassa.

Lapsen sukka ei ole onneksi isotöinen eikä odottamisen tuska kasva liian suureksi. Useimmiten sukat valmistuvat myöhään illalla (yllätys?) , ja vien ne lapsen huoneeseen sängyn viereen odottamaan aamua.

Ja jalkaanhan ne pitää sitten heti laittaa, onnellinen hymy kasvoillaan. Lapset ovat siitä ihania, että heistä näkee heti onko jokin asia mieleinen vai ei - aikuisten kanssa onkin jo vaikeampaa.