200712.jpg
Jos kuva olisi ilman häiriöitä, siitä voisi havaita että varsinaiset pistot on tehty. Kaikkiin muihin paitsi keskustan sienineliöön tulee yhdellä säikeellä ristipistot. Uuh, miten uuvuttavaa urakkaa. Yltiöfiksuna ajattelin jättää ne myöhemmäksi, ja ommella jälkipistot & ranskalaiset solmut ensin valmiiksi.
Seuraava kuva paljastaa missä vaiheessa huomasin kompastuneeni omaan nerokkuuteeni.

200713.jpg
Juuri niin. Aivan. Jos teen noihin pähkinöihin (??) tuollaiset piikit ympäriinsä, niin miten hiiskatissa sitten enää ujutan yhdellä säikeellä ristipistot niiden alla. Selvä, laitetaan työ kaapin päälle odottamaan uutta inspiraatiota. Helppojahan nuo taustat on pistellä, mutta ah niin yksitoikkoisia. Syndooma jälleen.

Työ on tehty Zweigartin Linda-kankaalle joka 100% puuvillaa. Kun ajatuksena oli tehdä koko neljän sarja, ei samaa kangasta olekaan kuin seuraavaan, ehkä. Yksi jemma saattaa olla, olen varannut kokonaan muihin Bastinin töihin Lindaa.
Poikkesin tänään Mäntsälässä Käsite- nimisessä käsityökaupassa. Sieltä ostin äkikseltään saman näköistä Zweigartin  Lugana-kangasta. Luganassa on puuvillaa noin puolet ja loppu sekoitetta. Tuntuukin liukkaammalta, mutta vielä testit tekemättä näkyykö se lopputuloksessa onko Lindaa vai Luganaa. Hmps. Mutta olipahan mahtavat kangasvalikoimat kyseisessä kaupassa!