lankahamsterit? No mukana olen minäkin, vaikka varastoni on varmaankin koko joukkueen pienin. kaikkinensa lankaa reilusti alle 4 kiloa. Suurin määrä on  Pirtin kehräämön harmaata villalankaa, jota on noin 1kg.
Sitten virolaista liukuvärjättyä villalankaa on puna-violettia, harmaansävyistä, kelta-vihreää ja ruskeansävyistä yhteensä noin kilo. Muuten langat ovatkin sekalaisia loppuja seiskaveikkaa ja nallea, koirankarvalankaa jne. Peräti kolme avaamatonta Nallea löytyi ja yksi Colori.
Allaolevassa kuvassa pääosin seiskaveikkojen jämiä. Ja tyttö jonka pitäisi olla iltatouhuissa.
370711.jpg
Yhteistä jämäkerille on mitätön koko, mistään ei oikein saa mitään yksistään. Apupupuihin ja Vaakatilkkuihin ne sopivat erinomaisesti, lasten sukkia niistä saa myös. Raitoja, raitoja.
Mohairia on kokonaista 1.5 kerää eli 75g.  Olisiko kuukauden tavoitteena neuloa mohairit pois?
370714.jpg
Alpakkaa löytyi neljä kerää. Sukkalankoja, alla nuo kauniit värjätyt, on kokonaisina vielä kolme kerää ja yksi sinikirjava menossa isännän sukkiin.
370715.jpg
Taitaa hamsterikuukausi olla Novitan pirullinen salajuoni, sen oivalsin kun kaverini viime hetkillä käytti omaisuuden ale-lankoihin. Onhan mainio, siis mieletön idea, tehdä joululahjat jo nyt.... mutta kun niihin pitää tietysti langat ostaa.
Helpottaa varmasti monen lankahamsterin elämää kun kaupassa ei ole ystäväni jäljiltä mitään muuta kuin tyhjät hyllyt!
Kuinkahan monelle käykään vanhanaikaisesti, lankavarasto suurenee hamsterikuukauden vuoksi. Etten vain olisi itsekin samassa repsahtaneiden veneessä! Soutakaa sisaret, soutakaa.