Ei täällä vielä lomilla olla.. kaikkea muuta. Iso säkillinen lankaa ja kameran kuviensiirtopiuha ovat noin 50 kilometrin päässä meikäläisen olinpaikasta, siksi en pääse uusia kuvia lataamaan. Olisihan tuossa kuvia halkotyömaasta, neulereppanoista käsilaukussa ja... niin. Lapsille ompelin kyynelsilmin mekot hautajaisiin, meille kaikille niin rakas Kalapappa jätti maallisen taivalluksen aivan yllättäen. Palataan aiheisiin kun kaikki tarvittava kuviensiirtovälineistö on samaan aikaan samassa paikassa.

Mutta tässä hieman toisenlaisia kuvia, kirpputorilta löytyi muiden tekemiä kädentaitoja:

1608526.jpg

Todella tukeva ja huolellisesti tehty puinen nukkekoti, hinta oli 7e. Värit ovat hieman reippaan raikkahat joten ne menevät uusiksi.

1608529.jpg

Portaat ovat tukevat, eivät huoju eivätkä heilu mihinkään. Noita portaita pitkin pystyy ponikin kulkemaan turvallisin mielin. Värivalinta on... mielenkiintoinen? Maalasin jo kirkkaansinisen katon mustaksi, sen jälkeen kiireet veivät mennessään ja asia jäi taka-alalle. Tarkoitus olisi saada talo maalattua ja ehkä jotain pientä kalustetta laitettua syyskuun alkuun mennessä. Tämä talo on menossa pikkuisen kummityttömme 2v lahjaksi.

1608551.jpg

Samalla reissulla kirpparilta löytyi pinkki, puuvillalangasta virkattu kesäpusero. Sopii kokonsa puolesta meidän kuopukselle. Hintaa tällä pehmeällä käsityöllä oli vaivaiset 50 senttiä.

Noniin, ensi kerralla sitten omia käsitöitä, muodossa tai toisessa. Voikaa, silmukkasisaret, hyvin.