Hitaanlaisesti on enkeli nyt edennyt. Tilkkupeitto vei paljon aikaa, fifi3 oli myös mukamas kiire saada pyöröiltä pois roikkumasta. Pääsiäinen ja viikon lomailu lasten kanssa itä-Suomessa työllistivät.
Mutta nyt on palattu arkeen ja ruotuun- melkein.

Huomenna aamulla tätä mamma lähtee Tallinnaan ratsastamaan! Mutta sitä ennen, kerrottakoon siipevän ystävämme kuulumiset.

Eilen ajattelin postata tämän kuvan:
531059.jpg
Violettia puuttuu viitasta, toisesta siivestä ei juuri tietoakaan. Enhän minä nyt tällaista siipiveikko-kuvaa haluaisi laittaa... Mielessä pyörii vain sana "yksisiipinen", voisi sellaista edes ollakaan?! Pistin reippaat 2.5 tuntia lisää tehollista ompelua ja nyt on hieman siivekkäämpi versio näyttää:

531061.jpg
Siivestä puuttuu kahdella keltaisella tehtävät pistot sekä valkoinen yläreuna. Mietin että jos saisin tänä iltana urakoitua siiven suht valmiiksi, voisin pesaista enkelin sunnuntaina illalla reissusta saapuessani.
Työn kuivuttua lisäisin loput valkoiset siipiin ja sädekehään. Ja sitten, arvoisat silmukkasisaret, alan hipelöidä helmiä ja kultalankoja paikoilleen. Nyt on kunnianhimoisena tavoitteena saada enkeli valmiiksi Vapuksi.

Kuvassa mukana myös tavallinen A4-paperi, kokoluokkaa hahmottamaan.