Kävin käsiksi enkelin siipiin hyräillen "Kulkuri ja joutsen"-laulua : "Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen..."
Mutta mitä ihmettä, symboli toisensa perään paljastuu erilaiseksi punaruskeaksi tai oranssiksi. Häh? Joutsen nousee siivilleen valkoisin siivin. Tämä enkeli lentää porkkanoilla? Siipien paikalle nimittäin näyttäisi kehittyvän erinomaisen malliset porkkanat.
416469.jpg
Tuo tumma punaruskea ei ole enkelin hiuksia, vaikka niin luulin minäkin. Hetkisen tässä koeteltiin uskoa malliin, suunnittelijaan, numeroiden luetunymmärtämiseen ja aivopuoliskoihin yleensäkin. Tarkistin DMC-numerot kahdesti ja tutkailin postikortin kokoista mallikuvaa. Tällä enkelillä on lähes kauttaaltaan
keltaiset siivet, ainoastaan siipien yläreunassa on muutaman ruudun korkuinen kaistale valkoista.

Tässä alemmassa kuvassa neulan kärki on kohdistettu siihen, missä on enkelin hiusten pisin suortuva. Summa summarum, nyt on siis siipien ohella "ulottuvilla" hiukset ja sitä kautta sädekehä.
416468.jpg
Melkein toivoisin että violetit langat saapuisivat jo, haluaisin pistota erittäin isotöisen viitan ennen kasvoja.
Jos joku ihmettelee miksei hihansuita ole tehty loppuun, niihin menee helmiä. Nuo kolmionmalliset alueet vyötäröllä täyttyvät viitan kanssa samaan aikaan, niihin tarvittava lanka on tilauksessa.

Ja alimmaisena projektikuva kohdassa 40 tuntia. Mallikuvan koko on 11cm x 14.3 cm.
416466.jpg