2070762.jpg
Leveästä akryylisestä ainaoikein-kaulaliinan tekeleestä (suoraan roskiksesta!) saksimalla ja kursimalla kasaan, syntyi kaksi pitkää neuletakkia. Reunoihin virkkasin pylväitä, tarkoitus oli "huolitella" mutta ei se nyt ihan niin mennyt.
Vaaleankirjava kissapipo oli alunperin sukanvarsi, mutta liian peltimäisenä yrityksenä löysi uuden ulottuvuuden Beipparin villapipona. Unikaveri rötköttää punaisissa college-housuissa, jotka on tehty "kahden kappaleen tekniikalla".
2070764.jpg
Vaaleanpunainen neule on leikattu ja ommeltu H&M:n kulahtaneesta puuvillaneuleesta, takana on tarranauhakiinnitys. Aika kivasti onnistui tämä neule.

2070769.jpg
Reipas (?) rötköttäjä, noin kuusi vuotta vanha Unikaveri, paljon maailmaa nähnyt!

2070766.jpg
Neuletakki lähikuvassa.

2070750.jpg
Vauvelit unilla, toisella Bakiton kulahtanut collegepusero muuntuneena potkupuvuksi ja toisella Kinderitin housuista kasattu potkupuku ja unipipo. Yllättävän helposti ja kivasti saa käytettyä hyödyksi lasten "ei enää kiertoon"-vaatetta näihin Beipparien asusteisiin.

2070753.jpg
Ruokalappu on leikattu ja kantattu uudelleen omilla lapsillani olleesta. Se vain meni niin johonkin soseeseen ettei puhtaaksi lähtenyt, eli näin sekin sai arvoisensa uuden mahdollisuuden.

2070756.jpg
Neuletakki kasattu isommasta esikuvastaan joka oli mennyt rikki. Sukat on tehty puhkikuluneista PikkuMyy-sukkahousuista. Farkkuhaalarit on äitiyshameesta..

2070757.jpg
Farkkuhaalareissa on punaiset napit... Hattu on virkattu Mambosta. Legotalo on isännän tekemä.

2070747.jpg
Tämä juhlahame lähti lahjaksi muutaman muun ylläolevan vaatteen kanssa. Sopii vaikka Linnan Juhliin ensi kuussa. Valkoista, kultaa ja kuparia.(jätetään hieman väliä rumakuvaan..)

2070772.jpg
ja "kahden kappaleen" housuja pidempinä, lyhempinä, shortseina, tuulipukuna... syntyi ihan liiankin monin kappalein! Onpas muuten ruma kuva, jaiks.

Sellaista tälläkertaa kera romunilkan.