otsikon voi toki ottaa monella tavalla. Tässä se tarkoittaa sitä että yläkerrassa on tekeillä ruskea Fifi ja alakerrassa luumunvärinen Fifi. Ja molemmissa on kerroksia niin julmetusti.
Silloin kun Apupupuja valmistui kuin liukuhihnalta, värkkäsin niitä autossakin. No, en ajaessa vaan kyydissä ollessa. Muutaman kerran piti autolla lähtiessä tehdä "odota vielä sekunti"-ryntäys takaisin sisälle neuleita noutamaan. Silloin kerralla eräällä mieheni suusta pääsi sammakko. Hän ehdotti että eikös autossa voisi olla kokonaan oma käsityönsä, jota ei sisälle vietäisikään. Ehkei hän mielessään ajatellut muuta kuin 0.5mm pikkiriikkistä virkkuukoukkua ja ohuen ohutta virkkauslankaa.
Tadaa! Silmukkasisaret tietävät mitä se aikuisten oikeasti olisi tarkoittanut. Autossa olisi ollut kiinteästi laatikko jossa erinäköisiä villalankoja ja puikkoja noin muutaman kilon verran. Koska tunnen itseni, tiedän miten idean siirtäminen käytäntöön olisi sujunut, enkä viitsinyt herättää uinuvaa petoa. Mutta eikös ajatus ole silti ihana ja kutkuttava?