Ompelukone, tarpeettomat vaatteet ja beippareiden jatkuva vaatetarve on sellainen yhdistelmä, joka on nyt koukuttanut tämän mamman. Jälleen kerran kun tässä muuttoa puuhataan, tulee vastaan vaatetta jolle ei ole käyttöä odotettavissa. Ompelukone on "mahtunut" olemaan esillä.

1608534.jpg

Nips naps.

1608501.jpg

Tässä Beibillä on yllään hyvin ohuesta, laikullisesta fleecestä tehty mekko. Takana nappikiinnitys. Etumuksessa rypytettynä alkuperäisessä puserossa ollut liukas somistepala, sekä vaatteen "nimilappu". Rypytin violettia pitsiä lisäkoristeeksi. Pitsit ja hörhelöt on päivän sana.

1608503.jpg

Tässä sama Beibi ihmettelee betonista tehtyä metsoa, kädessään keltakukkainen oksa jostain piikkisestä pensaasta. Auts. Mekko sama kuin ensimmäisessä kuvassa. Helman tulpaompeleet on hyödynnetty alkueperäisestä puserosta.

1608537.jpg

Samasta puserosta riitti haalariin, takana napit. Leikkasin puseron helmasta siten että tuplaompeleet sain  hyödynnettyä lahkeensuihin  ja puserossa ollut brodeeraus on myöskin mukana tuossa toisessa lahkeessa. Samettipintainen rusetti hörselövaatimusten täyttämiseksi.

1608544.jpg

Sama haalari, tässä kuvassa näkyy erityisen hyvin ohuen fleecen laikullisuus sekä ryppyisyys. Silitysrauta olisi ehkä tehnyt pienen ihmeen?

1608518.jpg

Edelleen, samasta puserosta riitti haalari numero kakkoseen. Koristeena kukkanen jonka keskustana toisesta vaatteesta talteenotettu muovinen kukkalätkä. Kukassa ei oikeasti ole tuollaista ryppyä, miten se sitten kuvassa on..? Ruudullinen varsi-lehti on jätetty lehden kohdalta osin irralleen. Tässä haalarissa vetoketjukiinnitys takana.  Tähän tämä kangas sitten aika tarkkaan menikin.

1608519.jpg

Polinka toimitti tällaisia nappeja, tilauksesta tietenkin. Ovat kyllä syötävän suloisia!

1608514.jpg

Beibille reippaan pinkki college-kankainen hellemekko. Rypytys oli alkuperäisessä hupparissa yläosassa, ei mitenkään toimiva systeemi joten nips naps..

1608500.jpg

Samasta pinkistä collegetakki ja alla hihaton haalari. Tuohon takkiin olen hyvin tyytyväinen, juuri oikean kokoinen, nappilistat sun muut olen ihan itse tuuminut ja tehnyt, peräti melko siististi. Kangas laadukasta ja ihanaa ommella. Esikon kaveri sai nimpparilahjaksi samanlaisen pinkin takin, siitä ei ehditty kuvaa napata.

1608548.jpg 

Haalarit siis hihattomat, lahkeessa poikittainen koristetikkaus ja CTRL-merkki hupparista. Tuollainen iso kiinnisilitettävä kimaltelevista helmistä tehty "LOVE"-merkki on Tarjoustalon poistolaarista ( 0,80e) , harmi vain että joko liima siinä on vanhentunutta tai sitten kämmin silityksen kanssa koska irtoilee reunoista. Mietin vielä joko liimaamista tai ompelemista paikoilleen. Toiset liki samanlaiset haalarit valmistuivat pikapikaa myös. Haalareissa takana takiaisnauhakiinnitys. Taustalla kuopus kengät väärissä jaloissaan.. Pinkki kangas siis kului riittoisuudestaan huolimatta aika vähiin: 2x collegetakki, 2 x haalarit, hellemekko. Jäin näiden asujen kanssa kaipaamaan jonkinlaisia hattuja, nuo kaljupäät ovat välillä aika silmiinpistäviä.

Juuri kun suunnittelin aloittavani hattujen anatomiaan tutustumisen, kolahti postilokeroon mainos tällaisesta kuukaudenkirjasta:

1637799.jpg

Enpä olisi uskonut, wau! Myynnissä ainakin täällä.