Kevätpäiväntasaus-yllätyshuivin viimeinen vihje ilmestyi perjantaina. Olen saanut kovalla pinnistelyllä neulottua huivia samaan tahtiin vihjeiden ilmestymisen kanssa. Tiukkaa on tehnyt, sillä nyt viimevaiheessa raksa työllistää yllättävän paljon.

No niin, vihjeen ilmestyessä piti vain todeta ettei lanka tule riittämään, eikä lankakaupassa ollut kyseistä väriä enää. Maanantaina varmistuu saako sitä edes tilaamalla.

Jos lähtökohta viikonloppuun oli tämä, sai unohtaa lauantai-iltaisen neulomisen sohvannurkassa kera viinilasin ja ilon valmistuvasta huivista.

Keksitään sitten jotain muuta puuhaa, sillä sitähän meillä piisaa. Aloitin saunaan tulevien paneelien sutimisen tummaksi sävytetyllä Supi-saunasuojalla.

Ja sitten se mopo karkasi käsistä, kello oli lauantaina 23.30 ja kaikki mahdollinen vapaa tila käytetty kun lopetin "Vaihtoehto neulomiselle"-projektin. Ylläoleva näky oli isäntää vastassa lauantaina aamusella.

Muuten viikonloppu sujui tapetoiden, tässä kuopuksen huone.

Lisää kattopaneelia..

Lattiat on laitettu olkkari-keittiötä lukuunottamatta koko taloon. Ja jottei niitä pystyisi ihailemaan, ne on piilotettu pahvin alle ja teipattu kiinni.

Käsistä karkailleen mopon aiheuttama kaaos on raivattu pinoon. Upean kevätpäivän päätteeksi lasten haalarit kuivamassa telineillä. Lapset ruokittu grillatulla makkaralla, isäntä tapetoi. Minä mittailen harmaata lattiaa, viimeiset silmäykset, sillä nyt maanantaina se peittyy laminaatilla. Kuvista on hauska nähdä miten yksi ihminen (nainen!) pystyy saamaan aikaan melkoisen kaaoksen puuhastellessaan, ja kuinka se sama ihminen käärii hihat ja taas on vapaata tilaa tanssahdella.

Mukavaa alkuviikkoa, pitäkää peukkuja että lankaa saa lisää.

Kuvalisäys:

Makkari, vain takaseinä on tapetoitu, muut seinät kitin väriset.

Takaneduslaatoitus. Laminaatit suojattu pahveilla.

Eteinen. Ajantasaisten kuvien laittaminen on liki mahdotonta. Kuvista poiketen ovenkarmit on listoitettu koko talossa, puolet kattolistoista on laitettu, sähkörasiat on paikoillaan..

Eteisen kattovalot.