Apupupujen pesue on tälläerää valmis, kaikki viisikon jäsenet ovat kuvassa metsäretkellä. Uusin tulokas on herra Ruska, hän sai täytteet ja henkäyksen eilen illalla. Hän on ruskea kuin rusakko, housut sammaleenvihreää seiskaveikkaa, pusero vastaavaa raitaa. Hänestä tulikin aika pulska. Lieneekö reilun täyttämisen poinntina ajatus tehdä pupuja sen verran kuin kottikärryllisestä tyynyjä tulee. Kyllähän niitä sitten vielä muutama syntyy, muttei ihan heti. Nyt alkaa joulu jo pukkaamaan päälle.
209756.jpg
Edelleen työn alla sienitaulu, lapsen lapaset, vuf vuf-ruskea ja miehelle kynsikkäät.
Sienitaulussa on menossa ylä-ja alakaistaleen täyttäminen, edistynyt siis.. Lapasissa on kokeilussa kirjoneuletta, ei oikein ota onnistuakseen. Vuf vuf on kuluttanut jo kokonaiset 50g karvalankaa. Ja kynsikkäät on kerran aloitettu ja purettu, paksu lanka ja paksut puikot - ei, mieheni ei ole norsu!
Tilkkutyökurssilla on perehdytty punontaan. Tässä teille hauskuutusta... Minua ei naurata kun huomaan jälleen sen minkä olen aina tiennyt: Värisilmäni on sokea! Naapuri yhdisteli karmeaa oranssia, leiskuvaa sinistä ja kikertävää siniräpellystä.... ja lopputulos oli Fantastinen! Ehkä olen liian varovainen kangaspalojeni yhdistelemisessä koska lopputulos on jotain Kammotusta.
209757.jpg