2166466.jpg
Viikonloppuna kävimme viettämässä etukäteis-joulua kotikonnuilla itäisessä Suomessa. Oi miten ihanaa olikaan tehdä yli kaksimetrinen lumimies.Lapset mittaa antamassa edessä, isompi tytöistä on 120cm pituinen.

2166498.jpg

Muuten joulukuu on mennyt kiireisenä lasten erilaisten esiintymisten parissa. Kuvassa metsähiiri luisteluharjoituksissa.

2166489.jpg

Raksalla on myös tapahtunut paljon. Lopultakin ne IV-putket on kääritty villoihin, takka on muurattu ja toiminnassa, maalämpö puskee lämpöä lattialämmityksen muodossa, sähköt on pian vedetty ja sitä mukaa kaikki väliseinät levytetty "umpeen". Putkimies asensi hanakulmat tänään. Kiviset väliseinät on muurattu... Voiton puolella siis ollaan!

Ihan tavallisia käsitöitä ei ole ollut aikaa - tai jaksamista - tehdä. Pari huivia valmistui jossain vaiheessa ja ne kääriytyivät joulupaketteihin.
2166467.jpg

Molemmat huivit Pirtin kehräämön meleerattuja villalankoja. Kulutus vajaa 200g kummassakin. Puikot taisivat olla 5mm ja jonkinsortin ribbiä. Nyt ei enää kapasiteetti riittänyt tarkempaan analyysiin ja kirjaamiseen. Yritän parantaa tapani ensi vuonna..

Näillä eväillä jatkamme puurtamista;  oikein ihanaa ja levollista Joulua silmukkasisarilleni sekä menestystä vuodelle 2009.