Sain valmiiksi hevosenruskeasta Kid Mohairista toisen ison kolmionmallisen fifin. Kuvaa en tänään tänne uskaltaudu yrittämään, niin kovasti Vuodatus nyt jumittaa ja ilmoittelee haamupäivityksistä. Kolmiofifejä on valmiina nyt kaksi ruskeaa mohairista ja yksi liukuvärjätty virolainen. Vielä yksi kolmionmallinen  Nalle-langasta on puikoilla. Valmiina on myös se punainen suorakaiteen mallinen fifi. Huiveja kerrakseen Pukin konttiin.
267180.jpg
Edit: tuossa alla lepäilee se uusin ruskea fifi. Päällä on tilkkutyökurssilla tehtyjä harjoitelmia tähti-aiheesta. Käytin taasen Lelua ja sen aplikaatio-ommelta tuossa päälimmäisessä työssä. Nämä tähtikuviot on tehty kaikkinensa kuusikulmioista taittelemalla.

Kovin suurelta mysteeriltä tuntuu seuraava: liukuvärjätty virolainen puikoilla 2.5mm etenee joutuisammin kuin... samanlainen nalle-langasta joka on tehty puikoilla 4mm. Ei jummarra.
Isoja huiveja tehdessä on mukava nauttia pehmoisesta elämästä. Huivi lepää niin kovin suloisesti lämmittäen sylissä. Kun maailma oikein murjoo, voi koko huivin nykäistä päälleen ja olla hiljaa. Kuin karhu lämpimässä talvipesässään - ja auta armias sitä joka uskaltaa tulla häiritsemään. Murr!
Ja muppetithan uskaltavat, oikein odottavat milloin äiti on hiljaa paikallaan. Ja sitten JYTYM! Kimppuun. Äiti näytti heidän silmissään aivan varmasti Barbababalta joka oli muotoillut itsensä kiipeilytelineeksi.

*******Tiedoksi shoppaajille, tänä viikonloppuna CM:ssä on Novitan langat -20%*******

No niin, nyt on tarjous päättynyt. Kävimme muutenkin jouluostoksilla ja mukaan tarttui hmmm.... viisi kerää lankaa. Yksi nalle, kolme seiskaveikkaa ja se teddy galaxi. Katsotaanpa  jos niistä jouluksi valmistuisi..