1365025.jpg

Kuvassa:

Kate Jacobs: Pieni Lankakauppa. Lapaset ja punaista mehua. Kirjanmerkkinä Isoveli Colorin vyöte. Raijan Aitan pellavainen liina.

Lapselle lapaset jämälangoista, kulutus 49g. Poikaväristä isoveli Coloria ja jotain merkitöntä punaista sekoitelankaa kääräistynä 3.5mm bambuilla. Varressa vuorotellen kaksi  kerrosta kumpaakin väriä, terässä punaista aina neljä ja coloria kaksi kerrosta. Silmukoita puikolla 8, kärjessä nauhakavennus. Ja taas, pitkät varret! Oikein mukavasti tuo poikäväri-colori asettuu punaisen langan kaverina, pistetään alulle kuopukkeelle vastaavat.

Pieni Lankakauppa-kirja ei jostain syystä imaise mukaansa, en tiedä missä mättää, en löydä huumoria. Tästä kirjasta on tulossa muuten elokuva, harmi vain että päähenkilöksi tulee Julia Roberts. Hoh hoijaa, hän on aina niin sama kaikissa leffoissa.

Kirja tuli sitten kahlattua loppuun, työlästä se olikin. Jotenkin perin sekavasti kirjoitettu, kerronta hyppeli eri henkilöiden välillä enemmän kuin pupu talvisessa metsässä. En pitänyt kirjan lopusta. En sitten koko kirjasta, en suosittele.

Viimeksi luin tämän Nora Robertsin Savuhuntu-kirjan, ja se vei tottavie mukaansa. Vaikka kirja oli osin karmaiseva, oli huumori varsin rehevää ja sai nauramaan monet kerrat.