Kurahtaneista vauvanvaatteista ja tilkuista saa mainioita vaatteita Beippareille näin kierrätyshenkeen. Eikä maksanut kuin ompelulankaa ja aikaa. Surr rurr rurr
839745.jpg
Tällaisia kylpytakkeja valmistui kaksi varsin nopsaan tahtiin, toisessa on erona kullanvärinen satiininauha kiinnitysrusettina.

839746.jpg
Kylvyn ja suihkun jälkeen nämä ryökäleet sekä pissivät että itkevät. Tarvitaan kestovaippoja järjettömän kalliiden Baby Born-vaippojen tilalle. Onhan tämä toki ekologisempaakin kun meillä ei nuket käytä kertavaippoja! Malli on helppoudessaan seuraava, kuvassa päälipuoli ylöspäin, kiinnitys "takiaistarralla":
839748.jpg

Vauvojen vaatteista saa TOSI helposti sopivia kun pienentää kaula-ja hiha-aukot ihan vain surauttamalla. Helmaa täytyy aina lyhentää ja osin kaventaa. Eteen tyttöjä miellyttävää koristetta ja nauhaa. Sininen mekko näkyy huonosti, se on luirua samettia ja niin v-mäistä ommella että... laitan paremman kuvan myöhemmin.
839744.jpg
Pikkuvauvan sukista saa sopivat ja napakat terää lyhentämällä.

839749.jpg
Pienennetty mekko jonka kauluksiin ompelin kiiltävät helmet. Hameen kanssa samaan settiin sopii pienennetty neuletakki:
839750.jpg

Unipussi, joka saisi olla karvan verran pidempi. Takana täysipitkä vetoketju.Eihän ole vaikea nähdä että vauvan mekkoahan siinä on muokattu ihan ronskisti?
839755.jpg

Erään chihuahuan inhoama naamiais-asu, sopii Beipparille kuin valettu! Joustavaa trikoota suora putki, helmana tylliä ja koristeena paljetteja. Voila! Jotain hattua tämä kyllä kaipaisi, hupaisa tämä kaljupää tässä.
839753.jpg