Sieni-ristipisto on edennyt himppusen, lapsen lapanen ei lainkaan, Vaaka-tilkkuja on tullut lisää pari. Uutena puikoilla on Apupupu!
Kaksi koipea on tehty ja pepussa ollaan menossa. Löysin ohjeen kuinka pupu tehdään pyöröneuleena.. Tunsin itseni aika taukiksi kun ihmettelin alkua aikas kauan: "Luo 11 silmukkaa puikoille, poimi toisesta reunasta 9 silmukkaa ja jaa silmukat tasan viidelle puikolle." Täh? Poimi mistä reunasta? Puikon reunasta? Kunnes ohjeen loppupuolella paljastettiin vink vink: "Pupussa on täyttöaukko päälaella ja käsissä". Plink, nyt valkeni kaukainen taivaanranta, jalka on umpinainen ja siis se "toinen reuna" on luotujen silmukoiden alareuna!
CSI:n seurassa tein omalla Round Robin-systeemilläni puhdetöitä: ohjelman aikana neuloin pupua ja mainosten aikana sieniristipistoa. Tältä se näyttää nyt:
186336.jpg
Olen tulostanut myös sydänkuvioisten sukkien ohjeen. Ja fifi-huivin ohjeen! Ei tällä maanisuudellani olekaan mitään rajaa vaikka niin teille lupasin. Ja tallinnalaisten lankakauppojen osoitteita olen poiminut vastaisen varalle. Ja opin kuinka pyöröpuikoilla neulotaan vaikka huivia (!) ilman että neule on suljettu. Huivia en pääse aloittamaan aikoihin koska täälläpäin ei ole ainuttakaan erikoisempaa lankaa myyvää putiikkia.
Ja koska syysilmat ovat olleet niin UPEITA, olemme metsäretkeilleet tyttöjen kanssa.
182008.jpg