Mukavaa alkanutta vuotta Silmukkasisarilleni. Olkoon langankulutus ennenkokemattoman suurta, laskekoon kaikkien herkkulankojen hinnat pohjalukemiin, neuloutukoon tylsät työt itsestään loppuun ja paljon muuta käsityöhyvää tälle vuodelle 2009!

Hyytävässä pakkasviimassa kävin katsomassa uutta Ystäväehdokasta:

Komea herra, eikö totta? Ei ihan nuorukainen enää, muutama tyylikäs harmaa hapsi silmäkulmassa.

Leipää? Säkäkorkeutta komeudella on 170cm ja tasoltaan vaativa B.

Hevosen kanssa voi tehdä "mitä vain" , kaikki onnistuu koulukuvioista pitkiin maastolenkkeihin.  Eikä tarvitse pimeässä jäisiä pellonreunoja kevennellä, täällä rauhallisella yksityistallilla on (tätä ette kyllä usko) maneesi kaikkine herkkuineen! Tämän kaverin selkään voi lapsetkin laittaa, sen lisäksi tallilla on lasten käyttöön erityisen sopiva pyöreäselkäinen ponitamma (säkä noin 130cm).

Niin, minustakin kuulostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta. Jos vuoden 2009 alku on näin huikea, en malta odottaa seuraavia jättipotteja!

***

Ps. täällä Vuodatuksessa on meneillään isompi ulkoasu-remontti, sen myötä punainen sivupohja tulee poistumaan. Vanhat käyttämäni pohjat eivät toimi, joten mennään hetki tällä vakiopohjalla - vaikkei se tekstin osalta toimikaan moitteetta.. Itku