"Niin paljon mahtui taas vuoteen tähän,
jota on jäljellä enää ihan vähän.
Sä enkelin siivin uuteen vuoteen kulje,
ja keskiyöllä toivoen silmäsi hetkeks sulje.
Anna kauniiden toiveiden sua uudelle vuodelle kantaa,
ja seikkailumielellä katso mitä se sulle antaa.
Ihanaa ja onnellista vuotta 2007!"Täällä pajassa on vesirokko podettu sekä esikoiselta että kuopukselta, täytyy hehkuttaa että helpolla pääsivät (pääsimme). Näppyjä ei kovinkaan paljoa noussut prinsessojen ihoa rumentamaan, ei kiusaksi asti kuumetta eikä apinan raivolla raapimistakaan. Kiitos ja kunnia yläilmoihin!
Mitä käsitöiden saralla on tapahtunut sitten Citroen-sukkien valmistumisen jälkeen? Eipä juuri mitään. Karma-kangas lähti vaihtoon, odottelen paluupostia innolla. Sitten lankaa neulan silmään ja Angel of the Morning saa aloituspistonsa.
322449.jpg
Lapselle valmistui pari karkkivärisiä sukkia, nehän laitoin alulle jo ennen itsenäisyyspäivää... Mielin aloittaa itselle sukat lahjaksi saamastani Opalin Ladybug-langasta.
Kommenteissa kyseltiin Bastinin Seasonal Bouquets-sarjan perään, sen sienimallin seuraksi loput kolme... ne eivät ole niin ihania kuin sienimalli joten aloittaminen on jäänyt. Edelleen pieni halu olisi tehdä puuttuvat ja lopulta viimeistellä tilkkutyötekniikalla seinävaatteeksi. Eli unelma elää vaikka laiskamato nakertaa selkärankaani.
Ystävän kanssa meillä on salainen proggis suunnitteilla, siitä sitten myöhemmin jos ottaa kunnolla tuulta siipiensä alle. Laiskamato tässä huokailee kun ystävä oli liki oman osansa tehnyt, tietämättään tosin.
Olen lueskellut ahkerasti lahjaksi saamaani neulontakirjaa; siitä ja sen niistä sitten juttua ihan omana postauksenaan myöhemmin. Yksi hauska malli erityisesti on kokeilemisen arvoinen sukan varsiin, flower power!
Ompelukoneella on tullut tehtyä applikointia ja muuta peruskamaa, lähinnä lasten vaatteiden parsintaa. Ei mitään suurta ja mullistavaa.
Huomaan olevani nyt "myöhemmin" fiiliksellä, taitaa olla laiskiaisen tavaramerkki. Ei kun oikeasti, aikuisten oikeasti, joululahjojen kanssa sai tehdä välillä liikaakin hommia. Kiintiö meni ehkä hieman yli ja nyt on huilauksen aika. Senkin puolesta että runsas viikko sitten alkoi mielipuolinen selkäkipu - naapuri veikkasi iskiaksen iskeneen - no vaikka pirullisen kipeä onkin, ei se mitään verrattuna vastapäiseen naapuriin joka toissapäivän liukkailla meni ja katkaisi jalkansa tuossa kävellessään. Oi karmaa.