315037.jpg
Pukki oli mitä ilmeisemmin lueskellut blogiani, koska toi näitä ihania Opalin "Ladybug"-värisiä lankoja kaksi 150g kerää. Näiden kanssa mamma meinaa olla itsekäs ja neuloa ensiksi itselleen sukat. Lankojen kanssa poseeraa Mary Webb: Knitting Stitches, tuollainen 350 sivuinen opas. Tästä kirjasta löytyy jos vaikka millaisia palmikoita, pallukoita, reikäkuvioita ja ... vaikka mitä! Tämä aktiviteettilahja saapui Hyvältä Ystävältä. Oi onnea.
315038.jpg
Nämä ihanat ovat konelankoja. Alinna on normaaleja ompelulankoja hienoissa väreissä, kaksi aina kutakin, solmittu kaulanauhaksi. Näitäkin lankoja oli ennestään varsin vähäisesti, kiitos siis kaunis.
Ylläoleva rivi on konekirjontaan "Stickma Sulky"-lankoja (nro40) , jokaisessa kartiossa 5000m. Kiilteleviä, liukkaita ja hienoja. Tuo yksi on todellakin meleerattu vihreä, ajatus jo oikein ryntäilee millaista kukkakirjontaa sillä saakaan aikaan! Minä hipellän näitä kuin harakka aarrettaan. Kiitos!
315042.jpg
Kalenteri, Marjolein Bastin! Hyvä ystäväni joko lueskelee salaa blogiani, tai sitten kohtalon sormi osoitti hänelle suosikkisuunnittelijani vuosikalenterin. Katsokaapa tekin miten suloinen pupu on heti ensimmäisellä aukeamalla! Kuinka näin kaunista kalenteria raaskii millään arkipäiväisellä täytellä - oikeampi paikka lienee ristipisto-aarteideni joukossa... Tämä on ihana!

315041.jpg
Pukki toi myös paljon, paljon muuta! Kaikkea ihanaa ja tarpeellista, aivan jokaikinen lahja oli onnistunut valinta ja niistä pystyi heti sanomaan että saajaa oli ajateltu. Ja kaikki tämä vaikken (valitettavasti) niin kiltti ole ollutkaan.
Mietinkin millaisen lahjavuoren ääressä ensi Jouluna olen - jos olen koko ensi vuoden kiltti!

Kerrottakoon vielä että vietimme Joulun mummolassa. Mutta mitä tapahtui joulusaunassa? Noniin, älkääs nyt taas..!!
Oikea vastaus on seuraava: kuopuksen selässä oli muutama vesirokkonäppy. Jiihaa.