216168.jpg
Postipoika täytti laatikkomme ääriään myöten täyteen. Kauan odottamani Stitch'n Bitch-kirja saapui ja mitä nyt olen ehtinyt selailemaan niin olen nauraa hekottanut. Kirjan saa tutustumistarjouksena täältä. Ja nimimerkki "Santeri" - sinä et mene selaamaan/ostamaan kirjaa mistään..

Punainen on Lana Grossa Baby Toll (80% kid mohair, 20% akryyli), punainen, 8
pikkuruista kerää eli yhteensä 160 grammaa = noin 300 metriä. Tarttis löytää kiva huivimalli johon tämä pehmoisuus riittää. Saa olla suorakaiteen muotoinen, tai voisikin olla juuri sellainen! Olisiko silmukkasisarillani idiksiä (=linkkejä) noin lonkalta heittää?

Ruskea on pehmeää Novitan Kid Mohairia. Vuf vuf on aloitettu juuri tuollaisesta, värikin on täysin sama ja koska olen hyvinkin mieltynyt malli&lanka&väri-yhdistelmään, niin näistä tulee toinen vuf vuf.
Kiitokset Kristelille pörröistä.

Kaiken tämän lisäksi postipoika jätti kolmannen maksikirje-lappusen lokeroon. Jotain hauskaa oli siinäkin paketissa  kun sen postista noudin. Yllätyksekseni vakuutusyhtiö muisti muutenkin kuin laskun merkeissä. Paketissa oli kaksi heijastindinosaurusta (niitä pehmomöykkyjä, tiedättehän), kaksi kietoutuvaa heijastinnauhaa ja yksi lasten kokoa oleva heijastinliivi. Juuri näitä olin kaupassa hiplannut mutta jättänyt vielä hyllyyn. Kiitokset If:ille!