Enkelin suunnittelija on kotisivuillaan sanonut, ettei varastetusta (=kopioitu) mallista seuraa kenellekään mitään hyvää. Ehkä tätä ukaasia varmentamaan on kaavioihin laitettu killereitä.
416470.jpg
Lähekkäin ja lomittain on sijoitettu PALLOJA sekä punaisina että mustina. SYDÄMIÄ punaisina ja mustina, samoin TÄHTIÄ, aivan yhtälailla NELIKULMIOITA. Turhaa kai mainitakaan että symbolit merkitsevät niin eri asioita, ettei niitä pysty musta-valkokaaviosta (=kopioidusta) erottelemaan.  Osa on värisymboleita, osa merkitsee helmiä. Ja jos väärin arpoo, pieleen menee.
Näin ei olisi ollut mikään pakko laittaa. Symboleita on kaikkiaan niin paljon ja työ eri kohdiltaan poikkeavan sävyinen että voin vain todeta tämän olevan täysin harkittua. Suotakoon heille se ilo.
Eipäs se meikämammaa juurikaan haittaa. Minulla on alkuperäinen kaavio. Siitä on myös otettuna hieman suurennettu kopio jota selkeytin värikynillä. Jouduin vain aika alkumetreillä toteamaan että parempi seurata originaalia juuri näiden killereiden vuoksi.
Mutta saisivat painaa kaavionsa kestävämmälle paperille, originaali alkaa olla puhkikulunut taitoskohdista
. Oikeasti en ymmärrä että kaaviot painetaan jollekin pergamentille ja pistoilijat repivät lannevaatteitaan ympäri maailman. Ja tämän mallin kun ajattelisi tekevän vielä joskus uudelleen!
416471.jpg
No mutta mitäs kummaa tässä on, zoomausta? Ei. Reunoilla näkyy ihan normaalikokoisia symboleita hiusten kohdalla. Mutta nuo pikkuruiset symbolit- joita menee neljä normaalikokoon - ovat kasvojen alueelta. Kasvot tehdään yhdellä säikeellä kankaan yhden säikeen yli. Gurp. Onko kenelläkään muulla vastaavaa fobiaa? "Yksi yli yhden"-fobia??