tosin en tiedä milloin, neulontajono on nyt niin pitkä...
Jo kauan sitten hommasin tämän valkoasuisen enkelin, se on Angel of Hope (L&L 13). Valkoinen on aina ollut vaikea pisteltävä ja tässä mallissa ei juuri muuta sitten olekaan. Tai on, katsos vaan... sininen leveä nauha. Kokoa työllä on 167x283 pistoa. Ajattelin kuitenkin että tämä sopisi parhaiten mummolan seinälle Earht Angel- ja Angel of the Morning-töiden rinnalle. Pitäisi vain tilata kallis käsinvärjätty kangas...
866438.jpg

Angel of Hopen kanssa samassa kuvassa on Guardian Angel, (L&L 18) ja kokoa 179x232 pistoa. Varsin kaunis malli jossa enkelin sylissä lepää pieni vauva. Enkelin hame on tälläkertaa vihreä/turkoosi. Kukkaköynnökset näyttävät hyvin saman värisiltä kuin juuri valmistuneessa Sweet Dreams-mallissa.

Ja sitten, kaksi liki samanlaista enkeliä. Näin pikavilkaisulla näyttää siltä että malli on vain käännetty vastakkaiseen suuntaan ja vaihdettu värit. Miksi keksiä pyörä uudelleen? Ei vaan, on vähän HÖH-olo.
Angel of Freedom (L&L 10) kiikuttaa käsissään kranssia ja taustalla on sininen kylä. Enkelin viitta on sininen.Koko on 166x236 pistoa.
866439.jpg

Angel of Light (L&L 7) on siis sama, viitan väri on vain vaihdettu vihreään/turkoosiin ja käsissään hän kantaa kynttilää. Hiusten väri saattaa olla vaihdettu, mutta muuten kylää myöten samat releet. Kokoa on merkitty olevan 166x234. Mistä kahden piston ero? Voikin olla mielenkiintoista tutkailla näitä kahta, eroavatko lopulta minkä verran toisistaan.
866440.jpg

Guardian Angel, Light ja Freedom saapuivat tänään perjantaina postitse - kiitokset huuto.net:in kauppakumppanille.