181994.jpg
Putki punaisena ajoimme perjantaina katsomaan uutta prinsessaa. Komeat jussipaitaiset miehet ajaisivat pian ohitsemme 200km/h - laillisesti - lupasi mainos, ajoimmeko sitten vieläkin reippahammin kuin jussit konsanaan sillä uudella oikoradalla ei junia näkynyt.
Viikonlopun käsityösaannokset olivat aika mitättömät. Kaksi ja puoli villatilkkua Vaakan peittoihin, lapseni lapaset eivät edistyneet lainkaan. Huomaatte varmaan että tilkuissa on sitä oranssia ja tummanvihreää jota sukissa oli, ja lapasissa pitäisi olla..
Tutkin "Tilkkujen Taika"-nimistä tilkkutyökirjaa ja koin uusia ahaa-elämyksiä. Kirjassa on hienosti kuvasarjoin opastettu kuinka homma toimii, tämän selkeämmin ei ompeluhommia voi rautalangasta vääntää. Taidan pian kaivaa suurjänniteompelukoneeni esille ja aloittaa hirsimökit! Sitten keskeneräisenä on lapsen lapaset, syksyinen ristipisto, Vaaka-tilkut....

Mutta palataanpa prinsessaan. Tässä hän on. Ikää yksi päivä. Havahtui vauvanunestaan ja tarttui topakasti esikkoni (3,5v) peukaloon, nukahtaen jälleen. Meille on suotu kunniatehtävä toimia hänen kummeinaan. Hän on nyt jo niin rakas pieni.
181997.jpg