en ole saanut enkeliprojektia uudelleen kehyksiin sitten taannoisen 30-tuntia kuvan jälkeen. Pistoakaan en ole sen eteen tehnyt. Pahoittelen, ei uutta kuvaa ihan heti. Ehkä syynä on se iso sininen alue... se pitäisi täyttää ennenkuin siirtyy ylemmäs ompelemaan. Mutta kun ei just nyt natsaa.
Yhtenä tekosyynä voi myös olla vasen olkapää jota särkee nyt satunnaisesti yöllä. Kannattelenkohan kehystä väärin, sillä ompelemiseen käytän oikeaa kättä. Luoja tietää vaan ei kerro.
Mutta mahtavana tekosyynä käytän kiirettä. Saimme nauttia veljeni perheen vierailusta kolmen vuorokauden ajan - vieläkään emme olisi pois laskeneet. Ja kun yhdessä on lapset iältään 4v, 2v sekä 5kk, huisketta piisaa.
Mutta ei tässä nyt sormet suorina ihan koko aikaa olla istuttu: olenhan pari pipoa neulonut, tosin jo viime viikonloppuna. Elämäni ekat. Mutta palataan niihin kunhan pääsen kaupan hedelmävaa'alle puntaroimaan. Eiköhän luulisi kaksin- tai kolmikertaisella villalangalla neulottuna grammoja syntyvän!


Ps. haamupäivityksiä saattaa olla koska vuodatus on tökkinyt. Sisäänkirjautuminen onnistuu, mutta sitten ei tapahdukaan mitään vaikka kuinka odottelee. Ja ilmeisestihän jo sisäänkirjautuminen tuottaa "päivityksen". Eli älkää harmistuko, en tosiaankaan tee tahallani.