Meillä on vietetty painajaisia:

1555519.jpg

Irroitin tukevasta A4-muovikansiosta kannen, leikkasin siihen kolme sydämenmuotoista reikää ja sabluuna oli valmis. Lautaselle laitoin seuraavia Schjerning-värejä:
"ES UNIQ universal metallic 19 violet" sekä "UNIQ pearl 1717 syklaami", joita saa ainakin Sinooperista n. 5e/50ml pullo.

Lapset juttelivat mummoista, mummojen kauppareissuista, mumman koirista jotka mahtuvat tällaiseen kassiin molemmat - yhtäaikaa! - ... ja tupsuttelivat vaahtomuovin palasella väriä sabluunan aukoista. Pari sydämen reunaa pääsi hieman leviämään; vaikka väri onkin paksua tahnaa, kyllä se osaa luikerrella sabluunan reunan alle sekin. Lasten tekeminä se on vain herttaista. Esikko kirjoitti onnittelutekstit ja nimet alle, minä sitten viimeistelin silittämällä kuviot nurjalta värin kiinnittämiseksi ja ompelin koneella sydänkuviota.

1555535.jpg

Mumma ja Mummo saivat kassit postitse Äitienpäiväksi, itsepiirrettyjen korttien kera tietenkin. Nyt kun lapset ovat jo noinkin isoja (3v ja 5v), käteviä käsistään ja jaksavat keskittyä, ei tästä Painajais-tilaisuudesta tullut painajaista.