1019786.jpg
Mystic Waters KAL-näyttää ensimmäisen vihjeen jälkeen tältä.
Tämä projektihan on sellainen että jokainen halukas sai ilmoittautua mukaan tekemään "kolmiohuivia", josta ei aluksi sen enempää tiedä. Ryhmää johdetaan eli vihjeet tulevat Yhdysvalloista .
Ensimmäisenä vihjeenä oli kaaviot, joista muodostui tuo ylläoleva huivinalku. Pidemmälle ei kukaan pääse tekemään ennenkuin seuraava vihje julkaistaan.
Täytyy sanoa että monimutkaisempaa en ole vielä neulonut vaikka kuvio tehdäänkin pelkästään kolmella erilaisella kavennuksella ja langankierroilla, onhan joukossa normaalejakin silmukoita mutta aika nuukasti. Hieno malli, kurja vain että levittäessäni sitä kuvattavaksi huomasin kaksi virhettä.  Ilmankos tuntui niin räpeltämiseltä tuo tekeminen eilen illalla. Loput oudot kohdat selittää joko malli (joka ei kaikilta osin symmetrinen) tai pingottamaton kupruileva neulepinta. Mietin pitkään purkaisinko ja korjaisinko virheet, mutta annoin itselleni armoa - tuskin tulen koskaan kulkemaan huivi pingotettuna harteillani siten että takanani seisoisi neulealan ammattilainen.

Langaksi valitsin farkunsinisen Wool:in ja puikot ovat 3.5mm 80cm pyöröt. Lankaa on jo kulunut hieman yli 50g.