397609.jpg
Ohhoh, kuvassahan on työn nurja puoli. Tämä on siis se, mitä kankaan nurjalla tapahtuu ja jonne ei ommellessa tule vilkaistua muuten kuin päättelyn yhteydessä langan loppuessa. 30 tuntia on töitä enkelin parissa tehty.
397608.jpg
Okei, näytetään nyt työn kauniimpikin puoli ettei jää kaivelemaan. Tuo iso ompelematon kohta tuossa oikealla, huokaus ja parahdus, se tulee tuolla samalla kaikkein tummimmalla sinisellä (olikohan 939). Työtä tietenkin nopeuttaa se, että muu sälä toisilla väreillä on ympäriltä tehty ja nyt voi ommella "pelkkää täyttöä" kaaviota vilkaisematta. Mutta tuo alue on iso. Oikeasti se on iso, epäilen riittääkö kaksi tuntia tiivistä työtä tuon alueen täyttämiseen.
Kun helmaosa on täytetty, siirryn tekemään mekon valmiiksi ylempää sekä hihansuut. Aika paljolti nekin ovat enää täyttöä, sellaisilla väreillä joita en ole viitsinyt vielä ottaa neulalle koska mekossa ei niitä helmassa ole esiintynyt.
Edelleen koukussa tähän, vaikka tämä iso täyttö tuntuu nyt pakkopullalta. Taidan nautiskella nyt laskiaisesta kera kermaisampien pullien ja jatkaa tätä parin päivän päästä.
Seuraava päivitys noin kohdalla 40h.

.....Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, hänt ihana enkeli....