Woolia vaaleanpunaisena, olkaapa hyvät. Tässä on aluillaan 4mm, 80cm pyöröillä uusi Minttumaaria-huivi kesäisestä Ullasta. Niin, ohjehan suositti puikkojen kooksi 4,5mm mutta niitä ei pyöröinä täältä löytynyt. Suosittelen muuten kaikille (ainakin) yhden illan uhraamista ja tutustumista Ullan sivuille, siellä on niin paljon kaikkea ja erinomaiset ohjeet!
658035.jpg
Saahan nähdä eteneekö tämä kuinka paljon, mukaan on pakattu myös aiemmin esittelemäni värikkäät enkelit. Mutta parempi olla liikaakin tekemistä mukana kuin huokailla tyhjin käsin, sitten joskus kun lapset iltaisin simahtavat.

Sweet Dreams on poistettu q-snapseista ja jätetty huilaamaan tässä vaiheessa. Toisaaltaan innostaisi tehdä tuo vaalea vauvan asu nyt valmiiksi, mutta se sotkeentuu kukkaköynnöstä tehdessä. Ei tämä vaaleakaan herkkua ole, valkoinen ja 822 ovat aika kamalia pistoilla. Eivät peitä ja jotenkin ohuita muutenkin. Kova tuuli paiskoi pihan täyteen männyn käpyjä, ovatkin aika hienon kokoisia.
658039.jpg

Alla valoisampi kuva vauvelista:
658041.jpg

Mutta nyt on aika suunnata kesälaitumille, mansikoita ahmimaan. Kesämökeillä ei ole verkkoyhteyksistä kuultukaan, joten tämä putiikki vaikenee hetkeksi.

Ihanaa juhannuksen aikaa silmukkasisarille!