Tämä fifi menee hyvälle ystävälleni, joka supatti Joulupukin korvaan unelmoivansa kolmionmallisesta muhkeasta huivista. Valkoisesta. Ei väliä olisiko hapsut vaiko ei hapsut. Noniin, olisiko tämä muhkea? Valkoinen on ainakin verrattuna nokiseen aitaan.
Kokoa on seuraavasti: 98cm korkea, 200cm leveä ja yläreunassa 31 mallikertaa. Lankana luonnonvalkoinen Nalle, voimistelijoita jumppautettu 4mm 80cm pyöröillä.
Tässä ekassa otoksessa on meneillään pohdinta "hapsut vaiko ei". Jotenkin tuo vasen reuna näyttää aika pelkistetyltä ja kaljulta, lisätään hapsut. 
280742.jpg

Tuo pieni punainen pallukka huivissa on... arvatkaas mikä? Se on ihan huvin vuoksi laitettu näyttämään miten vaikeaa voi langan kulutuksen arvioiminen olla.
Pallukan kohdalla loppui ensimmäinen 150g kerä nallea, seuraavasta kerästä jäi päättelyn jälkeen kolmisen metriä tähteelle. Eli ei paljoa edennyt toisella kerällä, vai mitä.


280744.jpg
Hapsut ovat nallesta se kolme metriä ja loput seiskaveikkaa, suloisesti sekaisin ja hapsujen määrä säännöllisen epäsäännöllisesti laitettu. Ajattelin jossain vaiheessa laittavani hapsut valkoisesta villalangasta, mutta päädyin suosimaan superwash vaihtoehtoa loppuun saakka. Villaiset hapsut olisivat saattaneet mennä koneessa melkoisen rumiksi huopapalleroiksi, joita olisi ikävä kynsiä neuleesta irti. Saaja varmasti arvostaa huivin pestävyyttä, saahan se varmasti paljon ulkoilua reippaassa lapsiperheessä.
280746.jpg
Sitten vielä tasataan hapsut - valmis!