386048.jpg
Karkkiraita-sukat olettekin jo nähneet aiemmin.
Vaaleanpunaiset varret ovat Opalin flamingo-väriä, eikä sitä voi jämäksi sanoa. Ensin puikottelin nuo siniteräiset ihan viimeisillä metreillä eka kerästä Opalia. Sininen terä on Pirtin kehräämön meleerattua villalankaa, ihanaa pässinpökkimää. Kuvassa ei jaksa oikein näkyä miten väri vaalenee terää kohden, olisi seuraavaksi ihan vaalea huurteinen sininen.
Kun aloitin toisen kerän Opalia, huomasin (huomaatteko mitä?) että jassoo, raidat menevätkin eri tavalla. Ekakerässä ensin on leveä valkea raita, mutta tokakerässä ensin on kapea valkea raita. Ei se mitään, tehdään sitten violettiteräinen sukkapari ja sen jälkeen nyhdetään Opalin kerän sisältä langanpää josta neuloessa raidat asettuvat samoin kuin ensimmäisessä kerässä. Mukavahan näitä on puikotella telkkua katsoessa kun enkeli on huilaamassa.
Ja mikä hintalappu? Halusin tietää paljonko painaa kolme paria sukkia. Kaupan hedelmävaa'alle otin vain jokaisesta parista sen toisen sukan mukaan. Sukat vaa'alle ja painoin banaani-näppäintä. Banaanien kilohinnalla (1,79e/kg) nämä sukat maksavat 0,20 euroa (112g).
Eli kolme kokonaista sukkaparia maksaa 40 senttiä, ja painoa on 224g
. Halvalla menee.