edellisen kuvan ottamisen jälkeen tunteja meni 4, saadakseni kultalankaa vaille valmiiksi puolet viitasta. Hyvä tilaisuus napata kuva kun jouduin irrottamaan q-snapseista, päästäkseni toisen reunan kimppuun. SatuA kysyi kommenteissa q-snapsien kokoa. Ne ovat 28 senttiset, eli pistelyalaa  noin  25cm kanttiinsa.
Siihen liittyen mittasin ensimmäistä kertaa enkelin korkeuden, se on sädekehän yläreunasta hameenhelman alareunan tasalle..... 37 senttiä. Oikeasti se on iso.
Voi että, melkein alan jo suremaan työn valmistumista, vaikka siihen vielä tovi jos toinenkin menee. Pidän tästä kovasti, värit ovat ihania, omakin sielu rauhoittuu tätä katsellessa. Kokonaistunnit tällä hetkellä noin 65.
...maan korvessa kulkevi....
489957.jpg

Neulerintamalla Fifi III etenee hitaasti. Puikoille pitäisi ottaa yhdet vauvatossut uuden naapurin tulevaa esikkoa varten. Minusta on kaunis tapa muistaa naapurin vauvaa jollain (itsetehdyllä!!) tavalla, olkoonkin että naapuri muutti taloomme vasta kuukausi sitten.
Mutta ei kai flunssa pukkaa päälle, kurkussani asustaa kaktus ja väsyttää luvattoman paljon. Voikaa te silmukkasisaret paremmin kuin minä tällä hetkellä.