Onko teistä kukaan koskaan neulonut savustettua lankaa? Täällä sitä olisi tarjolla. Savustin uudet alpakkani, mohairini ja virolaiset villat. Kaikki uudet ihanuudet joita en olekaan vielä esitellyt. Tokihan kaikki vanhatkin ovat nyt saaneet saman käsittelyn, eihän nyt linjasta pidä livetä.
Tuo meidän varaava takka on sellainen himpula että oksat pois, ja osa runkoakin! Taas se käytti tilaisuuden hyväkseen, kun selkäni käänsin niin alakerta SEKÄ yläkerta täyttyi paksusta savusta. Savua tunki pellin välistä ja joka ikisestä mystisestä luukusta joita takassa on. Kuka käskee laittaa matalapaineella tulen palamaan ja unohtaa olla kytiksellä erityisesti juuri silloin. Ei tarvita kuin pieni kuopus joka ihailee ulkomaisemaa avonaisesta ikkunasta, tyrkkää sen nenällään kiinni ja flab! Takka sammuu kuin taikaiskusta. Mur mur, tämä karmea haju ei tuulettamalla poistu vaan häviää pikkuhijaa viikossa, kahdessa.
Siis, myynnissä savustettua lankaa - voisitte lankasisareni ostaa tätä tuotetta edes säälistä!
204118.jpg
Kylläpäs kuva vääristää. Ylemmät alpakat ovat liki vihreää turkoosia ja allaolevat ovat sinistä. Ensimmäiset alpakkani...