Maaritilta sain tämän kauniin tunnustuksen, kiitos kaunis ja kumarrus. Laitan eteenpäin ainakin Rimakauhua ja rakkautta-blogiin, jossa nytkin ihan ällistyttävä fillari! Kestosuosikkini on Sinikan neulahuovutusblogi. JaanaMaa pitää ihanaa, mummomyönteistä blogia. Ja monessa hyvänteossa on mukana mm Helmis. Tässä siis ihan aluksi muutama suosikki.

Suuri Käsityö vie nyt kaiken ajan, siis sen mitä työnantaja jättää päivistä jäljelle. Nyt asennetaan keittiötä, saunaa, kaapistoja, valaistusta...  Ilmanvaihtokone odottaa käynnistystä, se on sen merkki että valmista alkaa pian olla. Muuttotarkastus on 15.4.

Kevätpäiväntasaus-yllätyshuiviin on lanka tilauksessa edelleen, lupasivat kahden viikon toimitusajan. Pitkät on piuhat Tanskaan sillä kaksi viikkoa on mennyt eikä tietoa ole edelleenkään.

Kaksi vanhan roosan väristä Minttumaaria, kokoa Pikkuprinsessa, odottaa pingotusta.

Wolli-langasta on tekeillä Flower Basket Shawl. Ohjetta ei valitettavasti saa enää ilmaiseksi netistä kuten aiemmin.

Ja hei, arvatkaapa miksi pääsiäismunat ovat ihania? Koska niissä on sisällä se muovinen yllätyspallukka jonka voi huovuttaa!  Uskooko kukaan jos sanon syöttäväni suklaat lapsille ja tyytyväni itse niihin muovipallukoihin? Kuka uskoo että lehmät lentää?

Ihanaa aurinkoista loppuviikkoa!